Gezien in de folder: De witte tuin

Styling

Een witte tuin heeft frisse looks en een relaxte uitstraling. Met een paar witte potten, een lantaarn, leuke solarlampjes en wat witte en/of groene planten tover je terras zo om in een heerlijke plek om een zomer lang te luieren en te genieten van het buitenleven. Dat wil je toch ook?

Witte tuin favorieten

Voor deze witte tuin hebben we een aantal prachtige planten geselecteerd. Een witte trosroos op stam (Rosa ‘Schneewittchen’) die ook geweldig in een mooie grote pot op je terras is. Deze trosroos blijft doorbloeien en is een echt aanwinst op je terras. Elk jaar weer. De Mandeville in hangpot is prachtig om in een grote hoge pot te zetten of natuurlijk aan je veranda of pergola te hangen. Zo wordt het meteen een sfeervolle plek. Verder is een witte Afrikaanse lelie (Agapanthus ‘Whitney’) ook een aanwinst voor op je terras. Hetzelfde geldt voor de witbonte zegge (Carex morrowii ‘Ice Dance’) die jaarrond zijn looks behoud. Daarnaast staat ons tuincentrum vol met nog meer prachtige witte zomerbloeiers zoals o.a. witte lobelia, witte margriet, dus kom nu naar ons tuincentrum en kies de allermooiste uit.

Toscaanse Jasmijn

Deze prachtige wintergroene klimmer, heeft glanzend groen blad en heerlijk geurende witte bloemen in mei t/m september. De Toscaanse Jasmijn (Trachelospermum jasminoides) kan in de tuin geplant worden, maar kan ook prima in een pot. De Toscaanse Jasmijn geeft de voorkeur voor een plekje in de volle zon. Winterhard tot -17 ºC op een beschutte plek.