Gezien in de folder: rauw blauw!

Rauw Blauw!

De woontrend ‘Rauw Blauw’ is stoer met een ruw randje. Dankzij de toevoeging van aardetinten en kamerplanten wordt het geheel warmer.

Industrieel

Dit industriële woonthema kenmerkt zich door stoere materialen als metaal, blank hout, katoen en puur aardewerk. Hier hebben we een metalen plantentrolley annex serveerwagen gebruikt als basis. Plaats hierop een groepje kamerplanten in onze nieuwste terra cotta potten. Het blauw onderaan in de potten, komt ook terug in het katoenen vloerkleed en de glazen flessen.

Trend

De ananasplant of Ananas comosus ‘Pacifico’ is een prachtige exotische kamerplant en een echte trendplant van dit moment. Ze zijn er in twee varianten, maar wij hebben gekozen voor de variant met een rode ananasvrucht.

Zwarte Zamioculcas

De zamioculcas zamiifolia ‘Raven’ is een prachtige nieuwe zwarte blikvanger in de Zamioculcas-familie. De zwarte Zamioculcas heeft bladeren met een prachtig kleurverloop van zwart naar groen, waaraan hij zijn naam dankt. Deze survivor krijgt het liefst maar af en toe een slokje water en doet het ook op donkere plekken prima.