Gezien in de folder: machtig mooie magnolia!

Machtig mooie Magnolia

De Magnolia is de onbetwistbare beauty in je voorjaarstuin. We hebben allerlei soorten voor je in ons assortiment: boomvorm, struikvorm, wintergroen, bladverliezend prachtig bloeiend in wit, roze, paars en zachtgeel.

Lentekoningin

Wat ons betreft is de magnolia de koningin van de lente. Een onmisbare boom of struik in je voorjaarstuin. Als deze bloeit, gaat alle aandacht naar die prachtige bloemen uit. We hebben nu de allermooiste soorten speciaal ingekocht voor onze folder. Natuurlijk gekocht bij speciaal geselecteerde kwekers en van de allermooiste kwaliteit. Maar let op: OP=OP!

Variatie

Binnen de groep Magnolia is ontzettend veel variatie in bloemkleur, bloeitijd, groeiwijze en er zijn bladverliezende en wintergroene soorten. De laatste jaren is er qua kleur veel ontwikkeling en komen er steeds meer mooie kleuren bij. Natuurlijk willen we ook die nieuwe kleuren aan jou laten zien. Voor wat betreft de dieppaarse kleur hebben we: Magnolia ‘Genie’ en Magnolia ‘Black Beauty’ geselecteerd. Daarnaast is de zachtgele kleur vertegenwoordigd in Magnolia ‘Daphne’. Welke is jouw favoriet?

Botanische Beauty

Deze uit Azië afkomstige Magnolia soort is bijzonder vanwege de knikkende bloemen die in juni en juli verschijnen. De bloemen zijn zuiverwit, hebben een rozerood hart en verspreiden een heerlijke geur.