Gezien in de folder: op hoge poten

Gezien in de folder: op hoge poten

Kamerplanten zijn hip en mogen gezien worden. Zet je plant in een stoere metalen bak of op een plantentafel en je hebt een groene eyecatcher in je interieur.

Plantenmode

Kamerplanten groot of klein ze mogen allemaal gezien worden. Met deze trend zetten we alle planten letterlijk op een voetstuk. Zo krijgen ze de aandacht die ze verdienen! Van kamerplant tot een interieur statement. De planten die we hiervoor geselecteerd hebben zijn: parapluplant, hertshoornvaren, olifantsoor, koraalcactus, kruidje-roer-me-niet en sierasperge.

Trend

De ananasplant of Ananas comosus ‘Pacifico’ is een prachtige exotische kamerplant en een echte trendplant van dit moment. Ze zijn er in twee varianten, maar wij hebben gekozen voor de variant met rode ananasvrucht.

Kruidje-roer-me-niet

Ook deze kamerplant staat op pootjes. Met deze plant is iets bijzonders aan de hand. Wie deze plant aanraakt, zal voor een verrassing komen te staan! Meteen na aanraking klapt de plant snel alle blaadjes in. Daarmee is de Nederlandse naam kruidje-roer-me-niet (Mimosa pudica) meteen verklaart. Na een half uur zullen de blaadjes zich vanzelf weer openen. Ook ‘s nachts klapt deze plant zijn blaadjes in, dus letterlijk ‘in de slaapstand’. Leuk plantje voor de kinderkamer!