Gezien in de folder: Sfeermakers

Kunstgroen is de ideale basis voor het aanbrengen van een sfeervolle kerstversiering. Een mooie (verlichte) krans op de voordeur, een kunstkerstboom in de woonkamer, een guirlande langs de open haard of aan de trapleuning en mini-boompjes kun je natuurlijk op veel plekken neerzetten. Als je eenmaal een kunstkerstboom hebt gehad, wil je nooit meer anders! Kunstgroen heeft vele voordelen: zo heb je geen last van uitvallende naalden en gaat je boom, krans of guirlande jarenlang mee. Het belangrijkst is, dat ze niet meer van écht te onderscheiden zijn!

 

Uitvouwtips:

  • Start bij het begin van een tak in het hart van de boom. De eerste zijtak vouw je terug naar het hart van de boom. Zo bedek je het metalen stuk met kunstgroen en lijkt je boom voller.
  • Vouw de takken verder mooi rond uit, dat wil zeggen niet plat, maar zowel onder en boven als links en rechts uitgevouwen.
  • Zodra je alle takken in de boom hebt uitgevouwen, loop je de boom nogmaals na: zijn er geen rare uitstekende takken? Zitten er geen ‘gaten’ in de boom? Kijk ook even van een afstand en vanaf verschillende hoeken of je boom helemaal naar je zin is.
  • En tenslotte versieren maar!