Gezien in de folder: Sfeermakers!

Kerstverlichting is als stralende lichtpuntjes tijdens deze donkere dagen. De tijd van kerstverlichting en kaarsjes aan is weer begonnen, heerlijk! Onze kerstverlichting is in verschillende soorten verkrijgbaar. Voor binnen en voor buiten. Variërend van warmwitte of gekleurde lichtjes, ijspegelverlichting, lichtjes met fonkel effect tot koppelbare lichtsnoeren. Of je nu kiest voor verlichte kerstsnoeren, een decoratieve lichtboom of een lichtbox, jouw kerst begint bij ons!

Groene gezelligheid

Kunstgroen is de ideale basis voor het aanbrengen van een sfeervolle kerstversiering. Een mooie (verlichte) krans op de voordeur, een kunstkerstboom in de woonkamer, een guirlande langs de open haard of aan de trapleuning en mini-

boompjes kun je natuurlijk op veel plekken neerzetten. Als je eenmaal een kunstkerstboom hebt gehad, wil je nooit meer anders! Kunstgroen heeft vele voordelen: zo heb je geen last van uitvallende naalden en gaat je boom, krans of guirlande jarenlang mee. Het belangrijkst is, dat ze niet meer van écht te onderscheiden zijn!

TIP: kom naar onze kerstafdeling en laat je inspireren & adviseren!