Gezien in de folder: sierlijke grassen!

Tuintrend: ‘Natuurlijk ‘

Je zou het misschien niet denken, maar ook tuinen zijn trendgevoelig. De tijd waarin we leven heeft invloed op vormen,  materialen en kleuren. En aangezien dit best een spannende tijd is, waarin alles steeds sneller lijkt te gaan, is er ook een groeiende behoefte aan rust en groen om ons heen! Een natuurlijke tuin waarin alles harmonie uitstraalt. Met de planten en accessoires uit ons tuincentrum vul je de details gemakkelijk zelf in. Jouw tuin moet immers vooral aansluiten bij je karakter. Kies planten en accessoires die je happy maken.

Harmonie

In de natuurlijke tuin kom je lekker tot jezelf. Een tuin om in te mijmeren en te relaxen. Je kunt je er heerlijk in terugtrekken. Temidden van veel soorten planten die op een vanzelfsprekende manier met elkaar worden gecombineerd. Bloeiende planten die vlinders en bijen aantrekken gecombineerd met sierlijk wuivende grassen. Naast een prachtige cultiveerde buxuswolk, die je helemaal zelf kunt sturen in vorm en grootte. Helemaal zen! Natuurlijke tuinmeubelen van bv. hout of rotan passen goed in deze harmonieuze tuin. Wil je er verse muntthee of een smoothie bij?

We hebben een selectie voor je gemaakt van de mooiste planten en accessoires. Kom nu naar ons tuincentrum en laat je inspireren!