Gezien in de folder: moestuinieren!


Zelf kweken?

De moestuin is en blijft hip! Moestuinieren moeilijk? Nee, hoor iedereen kan het! Het is voorjaar en de perfecte tijd om een moestuin te starten. Kies een goede plek waar voldoende zonlicht komt en start eenvoudig met een vierkante meter moestuin op de grond of een bak op poten. Wel zo fijn! Moestuinieren in potten kan ook, voor iedere ruimte zijn geschikte soorten! Kortom, redenen genoeg om nu een moestuin te starten. Heerlijk en gezond. Kweek smakelijk!

Menukaart

Kies soorten die jij (en je gezin) lekker vinden en start met makkelijke soorten. Jij bepaalt zelf wat er straks op je bord ligt. Groenten, kruiden of fruit die je als plant koopt zijn daarbij het eenvoudigst. Je kiest ze uit, plant ze in goede (moestuin)grond en geeft ze regelmatig water. Het oogsten kan al snel.....Ga je zelf zaaien? Kies dan voor: tuinkers, radijs en courgette. Succes gegarandeerd!

Kom nu naar ons tuincentrum voor een uitgebreid assortiment groente, fruit en kruiden. We hebben zelfs fruitbomen waar twee soorten fruit aan groeien, bijvoorbeeld een ‘Elstar’ en ‘Golden Delicious’ aan één boom. Ideaal voor als je wat minder ruimte hebt. Of wat denk je van vier soorten framboos aan één struik?

Kom je er niet uit? Vraag dan onze groenspecialisten om advies.