Kersttrends 2016

Kersttrends 2016

In ons tuincentrum in Paal-Beringen kunt u volop inspiratie opdoen en nieuwe decoraties kopen voor de komende kerst. Straks heeft u het immers al druk genoeg met afspraken, menu’s samenstellen, boodschappen doen, koken en cadeautjes kopen. Op onze kerstafdeling slaagt u bovendien ongetwijfeld als u op zoek bent naar een mooie sfeervol geschenk voor onder de kerstboom.

Warme kleuren

Rood is en blijft dé kerstkleur, dit jaar gecombineerd met koper- en goudtinten en met wit (wellicht door het uitblijven van een witte kerst). Ook de kleur marsala (diep wijnrood) – die door verschillende toonaangevende kleurmerken voor de mode- en interieurwereld is uitgeroepen tot dé kleur van 2016 – is goed vertegenwoordigd. Daarbij doen multiculturele invloeden hun intrede, met dream catchers en veren die zowel bij indianen als hip Ibiza horen en grafische motieven geïnspireerd op de cultuur van de Azteken in Mexico.  

Scandinavisch

De sfeer van uitgestrekte bossen en Noorse gletsjers haalt u in huis met naturelle houttinten, veel groen, zilver en wit, een vleugje blauw en voor wie durft: een eenvoudige houten kerstboom. Mooi in combinatie met zachte, knuffelbare materialen als wol, vilt en nepbont, bijvoorbeeld in de vorm van extra sierkussens voor op de bank. Dennenappels mogen ook niet ontbreken, zowel in de haard, op tafel als in de boom.

Chic & elegant

Kies parelglans, champagnetinten en poederroze voor een glitter & glamour effect. Dramatisch in combinatie met matzwarte kerstballen of kaarsen, de nodige glitters en glanzende edelstenen. Pluche vogeltjes, veel fonkelend glaswerk en schapenvachtjes op de vloer zorgen voor een uitgesproken romantische sfeer.


Vergeet in ons tuincentrum in Paal-Beringen niet meteen led-verlichting voor buiten en een mooie krans voor aan de deur in te slaan. Er is voor ieder wat wils. Veel kerstplezier alvast!