Verwen uw vader met Vaderdag!

Verwen uw vader met Vaderdag!

Op 12 juni is het weer Vaderdag. Alle reden om bij ons tuincentrum in Paal-Beringen langs te komen om hem met een prachtig cadeau te verrassen.

De vader met groene vingers

Verras de vader met groene vingers met een Vaderdag cadeau voor de tuin. Tuingereedschap dat hij nog niet heeft of een mooie plant ter aanvulling van zijn tuin. Wanneer uw vader veel tijd in de tuin doorbrengt zal hij erg blij worden van dat ene stuk tuingereedschap dat hij nog nodig had!

De vader zonder groene vingers

Misschien heeft uw vader niet zulke groene vingers of werkt hij niet graag in de tuin. Een boeket of een leuke stoere plant kunnen dan uitkomst bieden. Maar denk ook eens aan benodigdheden voor een vijver als hij deze heeft! Natuurlijk vindt u in ons tuincentrum in Paal-Beringen ook sfeer artikelen of een cadeaubon. Er is veel inspiratie op te doen in onze vestiging!

Vaders en barbecueën

Natuurlijk kunt u uw vader ook heel goed blij maken met benodigdheden voor de barbecue. Juni is de perfecte maand om te barbecueën, dus u vindt genoeg accessoires die hij kan gebruiken! In ons tuincentrum in Paal-Beringen vindt u een ruim assortiment aan barbecue accessoires. U vindt bij ons altijd wel een geschikt Vaderdag cadeau!